Historie

In 1985 begint Jan van Mourik in een schuur aan de Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen met het repareren van auto’s. Autobedrijf Jan van Mourik is een feit. In de loop der jaren groeit de zaak en een nieuwe uitbreiding is noodzakelijk. Op hetzelfde terrein wordt er daarom in 1990 een nieuwe garage gebouwd.

Als ook de zonen in de zaak komen werken, wordt er in 2000 een nieuwe vestiging geopend in Culemborg. De zaak groeit gestaag en de garage in Geldermalsen begint uit zijn jasje te groeien. De werkplaats is te klein en er zijn grote parkeerproblemen . Er wordt gezocht naar een nieuwe locatie en in 2006 wordt er grond gekocht aan de Rijnstraat.

 
Er worden plannen gemaakt, een architect en aannemer ingeschakeld en in november 2008 wordt er gestart met de nieuwbouw. Op 1 juli 2009 wordt er een compleet nieuwe garage met showroom en carwash geopend op het nieuwe adres. Wat ooit klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een full service autobedrijf met een vestiging in Geldermalsen en in Culemborg voor particulieren en bedrijven.
 
In maart 2013 wordt Autoschade Versendaal overgenomen, hierdoor kunnen wij onze dienstverlening compleet maken.
 
In Culemborg wordt de werkplaats te klein. In 2013 wordt de werkplaats flink uitgebreid. In 2014 komt er nieuwe wasstraat en maakt zo het plaatje compleet.