Carwash

Voor uw auto de wasstraat in gaat, wassen wij de auto voor met de hand. De velgen worden gereinigd en de auto wordt afgespoten met een hogedrukspuit. Dit doen we vooral om los vuil te verwijderen en zo krassen door de wasstraat te voorkomen. Daarnaast maken wij gebruik van een waterontharder die ervoor zorgt dat er geen kalk meer in het water zit. Dit verbetert het wasresultaat én het droogresultaat aanzienlijk!

 

Zes ijzersterke redenen om uw auto te wassen in onze carwash:

1: Intensieve hogedrukvoorreiniging

Een nevel van lak- en milieuvriendelijke schuimshampoo weekt het straatvuil los van uw auto waarna zand- en overige vuilrestanten met behulp van veel water onder hoge druk (ca. 80 Bar) van de lak worden verwijderd.

 

2: Lakvriendelijke hoofdreiniging
Jarenlang onderzoek naar een krasvrije en hoogglanzende lakreiniging heeft geresulteerd in het hypermoderne Carlite PE. Dit fluweelzachte materiaal bestaat uit vuilafstotend opgeschuimd polyethyleen, heeft diepglanzende eigenschappen en voorkomt de grauwsluier zoals dit vaak bij standaard borstelmateriaal zichtbaar is.

 

3: Contourvolgende reiniging
De superzachte eigenschap van Carlite PE komt het best tot zijn recht bij een optimale aftasting van de lak. Om deze reden is onze hypermoderne wasinstallatie uitgerust met unieke, kantelbare zijborstels en hierdoor behoren schaduwvlakken definitief tot het verleden en wordt de carrosserie, gelijkmatig over de volledige hoogte behandeld.

 

4: Hoogglanzende waxbehandeling
Een speciale compositie van hoogwaardige waxsoorten geeft uw auto een verblindende hoogglans en beschermt, bij regelmatig gebruik, de lak tegen agressieve straatvervuilingen, zure regen en indringing van uitlaatgassen. Ingebouwde waterontspanners zorgen voor het makkelijk afdruipen van overtollige waterrestanten.

 

5: Streeploze droging
Maar liefst 4 krachtige hoogvolume ventilatoren garanderen een optimale droging. Een droge lak voorkomt niet enkel hinderlijke streepvorming maar resulteert tevens in een stralend glanseffect en vermindert de kans op vorstschade aan sloten, deurrubbers e.d.

 

6: Natuur(lijke) behandeling 
In tegenstelling tot de “handwas” wordt het water, afkomstig van onze wasinstallatie intensief gefilterd en ontdaan van slib, olie en zweefvuil alvorens het in het riool terechtkomt. Een goed gevoel, wassen in ons moderne wascentrum spaart nu het milieu én de lak!

 

Programma’s

Voor onze carwash kunt u kiezen uit diverse programma’s in verschillende prijsklassen. Ook is het mogelijk om een bedragkaart te kopen die u op kunt laden met een elk gewenst bedrag. Bij aankoop van een bedragkaart krijgt u van ons 10% gratis tegoed. Een ander voordeel is dat u niet iedere keer apart hoeft af te rekenen en verschillende programma’s kunt gebruiken met dezelfde kaart. Het bedrag voor het gekozen programma wordt na gebruik in mindering gebracht op uw bedragkaart.

Onze wasstraat bij locatie Culemborg:

 

Onze wasstraat bij locatie Geldermalsen:

 

Openingstijden wasstraat Geldermalsen:

maandag t/m vrijdag 8:00- 17:00

zaterdag 9:00- 18:00

 

Openingstijden wasstraat Culemborg > www.wasstraat-culemborg.nl